SkySaver Klanten Deel 1


Herman
 woont met zijn vriendin Wietske en pasgeboren dochtertje in een portiekwoning in de Delfgaauwstraat te Rotterdam. Ze hebben de eerste, derde verdieping en de zolder voor hun jonge gezin ter beschikking. 

Op de 3e verdieping zijn de slaapkamers. Hier zijn op een kamer 2 ankerpunten geinstalleerd: voor Herman en zijn vriendin. De kabellengte van de SKS24 is lang genoeg (24 meter).

Foto van buiten huis.jpg

En de baby dan? Binnenkort wordt de FamilyLine nageleverd. Hiermee kan de baby in een klein harnasje aan de hoofdunit worden gekoppeld. Namelijk aan die van haar vader. 

Dit is Herman met de gewone SKS24 (niet de FamilyLine).

Herman demonstreert..jpg

Star-Line: “Herman, wat is ook alweer precies de reden dat je ervoor hebt gekozen SkySaver te kopen?“.

Herman: “Dit zorgt voor extra gemoedsrust. Verder is mijn verantwoordelijkheidsbesef anders geworden nu ik sinds kort vader ben geworden“. 

Star-Line: “Dat zijn natuurlijk al voldoende argumenten, maar speelden er nog andere factoren een rol in jullie beslissing?“.

Herman: “Op dit moment hebben we geen vluchtroute”. Als er brand uitbreekt bij de buren of ergens beneden, dan is er geen uitweg voor ons“.

Dit is niet de vriendin van Herman, maar is bedoeld om alleen een idee te geven van het nieuwe product uit de FamilyLine (met de meebestelde babyharnas):

Herman bekijkt zijn extra vluchtroute.

Herman demonstreert 2.jpg

Deze ziet er als volgt uit:

1/2

Naar buiten vooruit.jpg

2/2

Van boven.jpg

En tot slot nog een ‘vergezicht’ vanuit de slaapkamer:

Buiten.jpg

Wilt u ook een fotoreportage? Neem dan contact met ons op.