SkySaver noodafdaalsystemen voor Professionals die op hoogte werkenSkySaver trainingen kunt u volgen bij één van onze partners:

SkySaver video's voor professionals in diverse industrieën 


Star-Line en SkySaver

Star-Line is sinds 2017 het hoofd verkooppunt in de Benelux en Duitsland. Daarnaast kunt u ook nog terecht bij onze partner Altisecure dat het Franstalige deel van België en Luxemburg bedient. Samen met Altisecure en SkySaver Israel werken wij oplossingen uit voor de professionele markt .

Bij ons is ook de veelgevraagde portable kit verkrijgbaar. Deze kunt u gebruiken i.c.m. uw eigen harnas. En anders kunt u met de originele oplossing (de zgn. backpack) uit de voeten: een rugtas met geïntegreerd harnas. Elke SkySaver wordt vooraf grondig visueel geïnspecteerd door Star-Line en functioneel getest in de fabriek door SkySaver Israel. Daarnaast wordt er volgens onderstaande certificaten vereist dat 100% van de SkySavers tijdens en na de productie wordt gecontroleerd. Dan kunt u zeker zijn dat u dit systeem veilig kunt gebruiken in noodgevallen. 

 

Neem contact op met Richard Geurtsen voor uw toepassing, of als u de SkySaver eens wenst te zien.

Brochures voor div. sectoren

Voor de Bouw en de Windindustrie vindt u hieronder een brochure. De SkySaver oplossingen voor in mobiele -en torenkranen vindt u ook in de Bouw brochure. Voor Steigerbouw, Offshore, Chemie, Olie&Gas en overige sectoren raden we u eveneens aan om de brochure voor de bouw te bekijken. Hierin staat namelijk vermeld hoe je een ‘self rescue‘ kunt uitvoeren, hoe je SkySaver operationeel gebruikt en hoe je anderen kunt redden.

SkySaver voor professionals

Brochure voor de bouw


Opent in nieuw venster door op de afbeelding te klikken

Windindustrie

Wind caltalogue small pic.png

Opent in nieuw venster door op de afbeelding te klikken

 

Overige toepassingen

 

Naast de windindustrie en in torenkranen wordt SkySaver ook toegepast, of is ook toe te passen in de volgende gebieden:

  • Radartorens aan de kust
  • Kantoor -en woontorens voor bijv. de brandweer
  • Op daken tijdens bouwprojecten
  • Op civiele werken tijdens werkzaamheden
  • In observatietorens
  • Voor in steigers
  • Tijdens het laden en lossen met kranen in de maritieme sector
  • Op offshore platformen, evt. i.c.m. een life jacket.
  •  

SkySaver certificaten en verklaringen

 

EC Declaration of Conformity SkySaver >

Deze verklaring van SkySaver geeft aan dat de SKS-reddingssystemen aan alle in Europa voor dit apparaat van toepassing zijnde normen voldoet en daarom mag worden verhandeld op de Europese markt. U vindt verwijzingen naar Europose normen op basis waarvan de SkySaver producten door een onafhankelijke instituut is gekwalificeerd (door het Duitse TÜV).

TÜV certificaat voor Europese markt >

TÜV is een van oorsprong (Duits) test -en inspectie instituut, ookwel Notfified Body genoemd, of kortweg: ‘NoBo’. TUV volgt de Europese EN-normen -en testmethoden.

Gravitec certificaat – 210133-THS-05 >

Gravitec certificaat – 210138-AHD-04 >

Gravitec certificaat- 210133-THS-04 >

Gravitec certificaat – 210138-AHD-03 >

Gravitec certificaat – 210138-AHD-02 >

Gravitec is een in het westen van de V.S. gelegen ontwikkel-, test -en trainingsinstituut op vlak van valbescherming. Gravitec volgt de Amerikaanse ASTM-normen -en testmethoden.

Voor informatie: neemt u met Richard Geurtsen van Star-Line contact op.

Zakelijke vriendenvergoeding

Vraag hier uw zakelijke vriendenvergoeding binnen 1 minuut aan

Wat houdt deze vriendenvergoeding in? Als u tevreden bent over ons product, dan kunt u deze aanbevelen bij uw zakelijke relaties. Op het moment dat deze onze dienst ook afneemt, dan krijgt u beide een vergoeding, de zgn. vriendenvergoeding. Onderling kunt u ook afspreken dat de volledige vriendenvergoeding naar één van u beide gaat. Voor de actuele hoogte van de vergoedingen selecteert u het juiste product direct hieronder. Bij de zakelijke vriendenvergoeding is het NIET nodig dat u beide dit formulier invult als u ons zelft heeft doorverwezen.


10 voorbeelden van onze zakelijke klanten: