E-bike Upgrades: vraag deze unieke service aan uw deur nu aan!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de elektrotechniek en nog meer ervaring met het maken van fietsen, heeft Richard Geurtsen van Star-Line ondertussen al veel elektrische fietsen hersteld. Denk bijvoorbeeld aan fietsbatterijen waarvan de actieradius te klein is geworden, maar ook aan e-bikes die helemaal niet meer werken. Ik kom altijd aan de deur voor het ophalen. U hoeft dus niets op te sturen!

START UW UPGRADE: Kies bij Vraag 1 hieronder wat u wenst te laten upgraden door Richard om te starten. Scroll vervolgens steeds naar beneden.

Vind na 4 antwoorden direct hieronder uw indicatieve prijs!
Vervolledig hierna uw aanvraag als u wilt.

Scrol zelf door naar onderen na het beantwoorden van elke vraag en druk op 'volgende' of 'next'. Tijdens een sessie blijven uw antwoorden behouden, zodat u niet alles opnieuw moet invullen.

Wat is er zo uniek vergeleken met andere revisiebedrijven voor uw fietsbatterij?

Inclusief ophaalservice

Ook inclusief bezorgservice door Star-Line! Dus geen schade of gevaar na het transport.

Prijs wordt anders bepaald

Namelijk op basis van werk en onderdelen. Voor A-merk e-bikes worden door ons geen extra kosten berekend. U betaalt voor wat u krijgt.

de Capaciteit

U kiest zelf exact de gewenste capaciteit! Zelfs de maximale capaciteit is mogelijk!

GARANTIE

Bij ons krijgt u maar liefst 2 jaar en 62 dagen garantie. Dit kunnen we bieden door de A-merk onderdelen in de batterij. Ook op dag 63 van het 3e jaar is de kans zeer groot dat uw batterij nog werkt.

Persoonlijke aanpak

Uw aanvraag is geen nummertje en we houden u per telefoon op de hoogte, of per mail als u dit wenst, en komen bij u langs!

Testrapport

Tezamen met uw batterij ontvangt u een rapport met de exacte gegevens. Zo weet u dat uw batterij goed werkt en ook wat de resultaten zijn.

gegarandeerde meerwaarde

GEEN MEERWAARDE = GEEN OPDRACHTBEVESTIGING en dan vertellen we u waar u beter terecht kunt!

gegarandeerde werking + ACHTERAF BETALEN

De betaling kunt u voldoen op het moment dat we de batterij getest hebben in uw fiets! Onze bezorgservice stemmen we hier op af.

Upgrade uw e-bike direct!

Waar is deze unieke service aan de deur actief?

Ophalen van uw fiets/ batterij

Deze E-bike upgrade service is actief in het volledige gearceerde gebied op de kaart hierboven. Dagen waarop ik gewoonlijk uw fiets of batterij ophaal is op woensdag en donderdag in Nederland (zones 1 t/m 9). In de wintermaanden is dit op woensdag en vrijdag en aanvullend zones 1 t/m 3 op donderdag. De overige dagen kan in principe uw fiets/ batterij worden opgehaald in Zuid-Zeeland en in Vlaanderen (zones 10 + 11).

 

Mijn exacte beschikbaarheid kan variëren. Na het doornemen van uw aanvraag neem ik contact met u op in samenspraak een moment te prikken voor het starten van de upgrade van uw e-bike.

Reviews

Voeg uw eigen review toe en klik op ‘schrijf uw review’. Waarom? Zoals u ziet hebben we nog weinig reviews terwijl we ondertussen al veel opdrachten hebben verwerkt. Omdat we alleen échte reviews willen tonen hebben we uw hulp nodig en zullen we vanaf nu onze klanten heer meer attent op maken.

5/5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vriendenvergoeding

Vraag hier uw vriendenvergoeding binnen 1 minuut aan

Wat houdt deze vriendenvergoeding in? Als u tevreden bent over onze dienst, dan kunt u deze aanbevelen bij uw vriend(in). Op het moment dat deze onze dienst ook afneemt, dan krijgt u beide een vergoeding, de zgn. vriendenvergoeding. Onderling kunt u ook afspreken dat de volledige vriendenvergoeding naar één van u beide gaat. Voor de actuele hoogte van de vergoedingen selecteert u de juiste dienst direct hieronder.

Bent u al klant bij Star-Line en raad u deze dienst aan bij iemand die u kent? Dan kunt binnen 1 maand nadat dit een betaalde opdracht werd bij uw vriend, een vergoeding aanvragen voor u, uw vriend, of voor u beiden.


Indrukken Projecten

Upgrade uw e-bike alsnog!