Menu

NEST Thermostaat

Snelle links op deze pagina:

 

Geen Voorrij -of Verborgen Kosten Installatie Met Garantie Volledige Installatie Door Een Professional, Incl. Basisinstellingen.

 

Maak nu direct zelf een installatieafspraak voor een Nest Thermostaat in 3 eenvoudige stappen:

1) Bepaal uw Regionummer hieronder ('Werkgebied' of kortweg 'WG' genoemd);

NB: Grensgevallen/ overlappingen worden in uw voordeel gerekend.
Zie onze meerprijs voor als u buiten deze regio's woont >
De belangrijkste plaatsnamen in al deze regio's >

2) Kies een moment waarop het u goed uitkomt:


(opent in een nieuw venster)

3) Geef uw voorkeur direct door: 

Via de knop stelt u automatisch een e-mail op. Of geef 'uw voorkeur' door via info@star-line.nl
U ontvangt vandaag nog een officiële bevestiging van ons.

Als wij inschatten dat we meer tijd nodig hebben dan 1 tijdsvenster, dan laten we u dit weten.

 

Graag tot het moment van uw voorkeur!

 

Of bel ons voor het maken van een afspraak. Ook voor afwijkende wensen in geval:

 • U buiten de werkgebieden woont. Het is belangrijk dit ons op voorhand te melden vanwege onze planning en omwille van een meerprijs;
 • U de betaling wenst te doen tijdens de installatie;
 • Van afwijkende of tussenliggende tijden, bv. om 7:00 uur of om 9:30 uur;
 • U nog binnen de 24 uur een installateur wenst;
 • U een installateur wenst voor over meer dan 1 week en zeker wenst te zijn van uw keuze. De Nest Installatie Agenda is namelijk gegarandeerd bijgewerkt tot en met 1 week vanaf nu.

Onze basisprijzen voor een Nest thermostaat met installatie in de opgegeven regio's:

Aantal

Volledige installatie

1

€ 79,-

Opmerkingen: 1) Geen voorrij -of verborgen kosten; 2) Volledige installatie door een professional, incl. basisinstellingen op uw smartphone; 3) Installatie met garantie; 4) Zie verderop op deze pagina onze voorwaarde;. 5) Zie de 3 meerprijs redenen hieronder; 6) Prijzen zijn incl. BTW.

 

Een heldere kijk op energie besparen.

 

De Nest Thermostaat programmeert zichzelf en helpt

automatisch energie te besparen wanneer je weg bent.

En je kunt hem bedienen met je mobiel, tablet of laptop.

 

10 redenen om juist een thermostaat van Nest te kopen:

 1. Zorgt voor energiebesparing en dus een besparing van geld. Als dit het geval is, dan verschijnt een 'Blaadje' op het display.
 2. Dit is een zelflerende thermostaat wat inhoudt dat deze zich na een week nog beter op uw energiebehoefte aanpast. De functie TrueRadiant, een functie binnen het 'self learning' programma, stelt de Nest thermostaat in staat te leren hoe lang het duurt om uw huis op te warmen. Dit doet het o.a. op basis van het volume van de te verwarmen ruimten, de warmteverliezen in uw woning en rekening houdend met de buitentemperatuur. Op koude dagen zult u daardoor al een warm huis hebben als u opstaat en de thermostaat schakelt de ketel op het juiste moment uit zonder dat u merkt dat de ketel al is uitgezet. Zo bespaart u nog meer energie met maximaal conformt.
 3. De Functie Geofencing zorgt ervoor dat de thermostaat automatisch aangaat bij aanwezigheid en uitgaat als u vertrekt (ookwel zgn. 'thuis/ afwezig' functie).
 4. U kunt op afstand de verwarming aanzetten m.b.v. de Nest-app, zodat de het al lekker warm is wanneer u thuiskomt. Ook kunt u op afstand de thermostaat uitzetten mocht u op uw mobiele telefoon de 'locatie-functie' hebben uitgeschakeld.
 5. Geeft ook het vochtigheidspercentage weer waardoor u kunt zien wanneer u beter even de ramen open kunt zetten of beter even uw luchtbevochtiger aan kunt zetten voor een gezonde leefomgeving.
 6. U leert nog meer energie te besparen door de meldingen en tips die de thermostaat u geeft. Verder kunt u ook maandelijks complete energierapporten laten genereren die u nog meer inzichten geven.
 7. Stijlvolle vormgeving, de thermostaat mag gezien worden in uw woning.
 8. Zeer gebruiksvriendelijk waardoor deze thermostaat wel zal doen wat u wilt.
 9. Als de zon op de thermostaat schijnt, geeft deze thermostaat ook de juiste omgevingstemperatuur weer als de functie 'Sunblock' aan staat. Binnen het 'Self Learning Program' weet Nest op welke tijdstippen van de week de zon op de thermostaat kan schijnen en filtert de invloed van de zon weg.
 10. Groot en duidelijk scherm die onder een grote kijkhoek (150°) door iedereen kan worden afgelezen. Dag en nacht. Licht op als u in de buurt komt. In standby verandert de thermostaat in een klok en als u dichtbij komt ziet u de temperatuursverwachting voor vandaag.

High tech bonusredenen:

 • Als u een combiketel heeft die dus zowel water opwarmt voor de afwas+douche, als voor de verwarming in huis, dan kunt u via OpenTherm (modulerende aansturing van de brander in de ketel) ook de watertemperatuur instellen via uw Nest applicatie. Hiermee kunt u nog meer energie besparen. Voor boilers raden wij wel een watertemperatuur van min. 55°C om legionella te voorkomen. Een lagere temperatuur warmt geleidelijk de ruimten op, wat gunstig is voor uw ketel. Dit proces draagt ook bij aan extra energiebesparing. Wel is er meer tijd nodig om uw huis voor te verwarmen. (Een te lage temperatuur moet wel voorkomen worden, want zorgt ervoor dat de gewenste temperatuur nooit bereikt wordt.)
 • U kunt andere SMART apparatuur van Nest en andere merken draadloos aansluiten op deze thermostaat. Hierdoor kunt u laten instellen dat, in geval van brand, de Nest Protect deze Nest Thermostaat uitschakelt voor het geval dat de ketel de brandstofbron is.
 • Binnenkort kunt u tot 10 externe Nest sensoren koppelen waardoor u de temperatuur op verschillende plaatsen/ verschillende ruimten kunt monitoren. Deze Nest sensoren doen nog nauwkeurigere temperatuurmetingen en kunnen op betere plekken geplaatst worden. Er is namelijk altijd sprake van een vaste plek voor een thermostaat en dat is niet altijd de meest ideale!

 

Als Nest Pro verkoopt Star-Line alleen Nest producten in combinatie met een installatiedienst. Via https://nest.com/nl/support kunt u Star-Line terugvinden in de lijst van officiële installateurs nadat u uw postcode heeft ingevuld na het klikken op de link 'Vind een installateur', in het midden onderaan. 

 

Nest Installatie Werkgebieden, de belangrijkste plaatsnamen in de regio's:

 • Werkgebied 1: Groot Breda (incl. Bergen Op Zoom tot Den Bosch en van Dordrecht tot Turnhout. Dus incl. bijv. Gorinchem, Tilburg, Roosendaal, Steenbergen, Essen, Kalmthout, Hoogstraten, Kapellen, Brecht).
 • Werkgebied 2: Groot Sint-Niklaas (incl. Temse, Zele, Lokeren, Bornem, Puurs, Hamme, Beveren, Kruibeke, Stekene, Sint-Gillis Waas, Hulst).
 • Werkgebied 3: Groot Gent (incl. bijv. Wetteren, Oosterzele, Evergem, LoChristi, Wachtebeke, Zelzate).
 • Werkgebied 4: Terneuzen (incl. bijv. Axel).
 • Werkgebied 5: Kloosterzande/ Graauw/ Krabbendijke/ Nieuw Namen.
 • Werkgebied 6: Rilland/ Hoogerheide/ Ossendrecht/ Oude Doel.
 • Werkgebied 7: Dendermonde/ Lebbeke/ Aalst.
 • Werkgebied 8: Londerzeel/ Grimbergen/ Mechelen.
 • Werkgebied 9: Boom/ Kontich/ Mortsel/ Duffel/ Lier.
 • Werkgebied 10: Lillo (incl. Nieuw Namen/ Melsele/ Stabroek).
 • Werkgebied 11: Groot Antwerpen (incl. Merksem/ Schoten/ Brasschaat/ Zwijndrecht/ Burcht).
 • Werkgebied 12: Putting, Nijlen, Ranst, Bossenstein, Zandhoven, Grobbendonk, Eindhoven, Vorselaar.

Voorwaarden

Meerprijs
Er zijn 3 redenen. In het kort zijn deze:

 1. Meer Reizen, op basis van extra reisafstand;
 2. Meerwerk, voor al het extra werk;
 3. Meer Materialen, voor alle extra benodigde materialen om de installatie te voltooien en voor accessoires.

1. Meer Reizen: als u op meer dan 40 kilometer woont van Westbroek 32 Breda (NL), of van Grote Markt te Sint-Niklaas (België) volgens de snelste route op Google Maps. Anders zijn er andere bedrijven die vanuit een veel dichterbij gelegen locatie opereren. Wilt u toch per se dat Star-Line de installatie verzorgt? Bereken dan zelf de meerprijs door: 1) het aantal kilometers naar uw huis te bepalen volgens de snelste route op Google Maps vanaf een van bovenstaande adressen. 2) trek hier vervolgens 40km. van af en vermenigvuldig dit met € 0,80 per km. Voor bijv. Rotterdam en Brussel geldt dus een beperkte meerprijs.

Verder kunt u ons vragen wanneer we bij u in de buurt zijn om andere redenen. Dan geldt geen meerprijs voor reizen, maar dit kunnen we u allerminst garanderen!

2. Meerwerk: Indien de situatie bij u thuis afwijkt van onderstaande voorwaarden, dan kunnen wij u waarschijnlijk ook helpen. Dan geldt, bovenop de tarieven in de tabel, een uurtarief van € 37/ uur voor alleen het meerwerk. Als er meerwerk nodig is, dan wordt altijd eerst om uw goedkeuring gevraagd voor we hier aan beginnen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! In de meeste situaties is geen meerwerk nodig.

3. Meer Materialen
Voor optionele onderdelen, accessoires en extra installatiemateriaal geldt een meerprijs. U wordt hier ten laatste tijdens de installatie over geinformeerd en nog voordat we de materialen gaan gebruiken/ inzetten. In de meeste situaties zijn geen extra materialen nodig.

Voorwaarden voor installatie bij u thuis:

 • De installatielocaties moeten bereikbaar zijn.
 • Een afstand van max. 40 kilometer van Westbroek 32 te Breda (NL), of van de Grote Markt in Sint-Niklaas (België) kent geen meerprijs!;
 • De prijzen voor installatie gelden in geval de standaard aansluitkabels van uw huidige thermostaat gebruikt kunnen worden met de Nest Thermostaat. Zie ook 'Meerwerk' in geval we een extra kabel moeten aanleggen tussen uw CV-Ketel en uw thermostaat. In geval we de installatie niet kunnen realiseren, dan worden geen kosten in rekening gebracht. U verneemt evt. meerprijs voor we gaan beginnen met de uitvoering; 
 • De elektriciteit bij u thuis moet kunnen worden afgezet in de ruimten waar deze wordt geïnstalleerd;
 • +/- 30 minuten van het afgesproken moment dient uw huis toegankelijk te zijn voor de installateur.

Star-Line: officiële distributeur van SkySaver voor Nederland, België en Duitsland. Erkende dealer/ installateur van Nest, Honeywell, Somfy, Doorbird, Smappee en veel andere merken.

 

BELANGRIJK: Alleen via Star-Line en onze partners krijgt u 7 jaar SkySaver garantie in de Benelux en Duitsland!

Officiële Partners:

 

Voor Wallonië en Luxemburg:

Ja, ook ik wens gratis advies over onze brandveiligheid

Wij helpen u met veel plezier telefonisch, of vul direct zelf het onderzoek in. Meer info (opent in een nieuw venster).

Vragen?

 Chat nu met ons in het Nederlands > via WhatsApp.

Klantenservice

+31(0)76 410 00 12

Maandag-Vrijdag:
8-22 uur

Zaterdag:
9-20 uur

Zondag
10-16 uur

info@star-line.nl 

© 2017 - 2019 Star-Line | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat u bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kunt u geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter en diverse andere social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.