Menu

NEST Protect

Snelle links op deze pagina:

 

Geen Voorrij -of Verborgen Kosten Installatie Met Garantie Volledige installatie Door Een Professional


Maak nu direct zelf een installatieafspraak voor Nest Rook en Koolmonoxidemelders in
3 eenvoudige stappen:

1) Bepaal uw Regionummer hieronder:

- NB: Regio wordt hier 'Werkgebied' of kortweg 'WG' genoemd.
- Grensgevallen/ overlappingen worden in uw voordeel gerekend.
Zie onze meerprijs voor als u buiten deze regio's woont >
De belangrijkste plaatsnamen in al deze regio's >

2)  Kies een moment waarop het u goed uitkomt:

 
(opent in een nieuw venster)

3) Geef uw voorkeur direct door: 


Via de knop stelt u automatisch een e-mail op. Of geef 'uw voorkeur' door via info@star-line.nl.
U ontvangt vandaag nog een officiële bevestiging van ons.

Als wij inschatten dat we meer tijd nodig hebben dan 1 tijdsvenster, dan laten we u dit weten.

 

Graag tot het moment van uw voorkeur!

 

U kunt ons ook bellen voor het maken van een afspraak. Doet u dit ook voor afwijkende wensen in geval (van):

 • U buiten de werkgebieden woont. Het is belangrijk dit ons op voorhand te melden vanwege onze planning en omwille van een meerprijs;
 • U meer dan 4 stuks wenst te bestellen;
 • U de betaling wenst te doen van alle stuks tijdens de installatie;
 • Afwijkende of tussenliggende tijden, bv. om 7:00 uur of om 9:30 uur;
 • U nog binnen de 24 uur een installateur wenst;
 • U een installateur wenst voor over meer dan 1 week en zeker wenst te zijn van uw keuze. De Nest Installatie Agenda is namelijk gegarandeerd bijgewerkt tot en met 1 week vanaf nu.

Twijfelt u nog over het aantal stuks? Bestel er dan minimaal 1. De rest kunt u dan tijdens de installatie betalen met Ideal/ Bancontact/ Creditcard.

 

Onze basisprijzen voor Nest rook -en koolmonoxidemelder op Batterijen en Netvoeding met installatie in de opgegeven regio's. Extra voordeel bij meer stuks!

Aantal

Volledige installatie van alle stuks

(op netvoeding, zie meerprijzen voor als er geen aansluitpunt is)

Volledige installatie van alle stuks

(Batterij-uitvoering)

1

 25,-

€ 20,-

2

€ 45,-

€ 35,-

3

€ 65,-

€ 49,-

4

€ 85,-

€ 62,-
5 € 105,- € 74,-
6 € 125,- € 85,-

Opmerkingen: 1) Geen voorrij -of verborgen kosten; 2) Volledige installatie door een professional, incl. alles instellen; 3) Installatie met garantie; 4) Voor een bestelling van meer dan 6 stuks zullen we voor u een aparte offerte opstellen; 5) Zie verderop op deze pagina onze voorwaarden.; 6) De installatiekosten nemen in verhouding af met het aantal stuks. 7) Zie de 3 meerprijs redenen hieronder; 8) Prijzen zijn incl. BTW; 9) Minimale afname: 4 stuks en een totaal aankoopbedrag bij Star-Line t.w.v. minimaal 250 Euro, of indien wij bij u in de buurt zijn (contacteer ons >, opent in nieuw tabblad); 10) Aansluitpunt met kabels die lang genoeg zijn moeten aanwezig zijn voor de melders op 230V.

 

De nieuwe Nest Protect, rookmelder en koolmonoxidemelder in een!

Denkt, spreekt en stuurt meldingen naar je mobiel.

De nieuwe Nest Protect speurt naar snel brandend en langzaam smeulend vuur en koolmonoxide. Hij waarschuwt je wanneer er een probleem is, kan worden uitgezet vanaf je mobiel en stuurt zelfs een melding naar je mobiel als je niet thuis bent.

 

10 redenen om juist de melders van Nest te kopen.

 1. U kunt ook koolmonoxide laten detecteren.
 2. U hoeft uw melder niet langer in een hoek te verstoppen, want deze mag gezien worden vanwege het mooie ontwerp! Door de melder op een centraler punt op te hangen detecteert deze eerder rook of koolmonoxide. Verder zijn de Nest rookmelders zo duurzaam gebouwd dat ze wel tot 10 jaar mee gaan!
 3. Door de koppeling met uw smartphone ontvangt u altijd en overal een melding.
 4. Zeer betrouwbaar elektrotechnisch uitgevoerd. Hierdoor behoren valse meldingen tot het verleden.
 5. U wordt al maanden van tevoren geïnformeerd over het vervangen van de batterij op een niet-vervelende manier, zodat u nooit zonder werkende melder komt te zitten.
 6. De melder kan zichzelf testen waardoor u dit zelf nooit meer hoeft te doen.
 7. De toonhoogte (geluidsfrequentie) van de Nest rookmelder is beter hoorbaar voor hardhorenden dan conventionele melders. Want Nest produceert een geluidsalarm van 1.000Hz en conventionelere melders bij 3.100Hz. Het is juist bij steeds hogere frequenties dat slechthorenden en ouderen de meeste gehoorverlies in decibel (dB) kennen waardoor ze de conventionelere rookmelders moeilijker kunnen horen. Dit kan zowel overdag, maar ook 's nachts tijdens de slaap er voor zorgen dat mensen pas minuten later op een rookalarm reageren. Dan kan het al te laat zijn. Met Nest verhoogt u ook op dit punt uw overlevingskansen!
 8. De melders zijn onderling koppelbaar waardoor alle melders afgaan als een Nest melder rook detecteert.
 9. Ook 'ziet' deze Nest het verschil tussen stoom en rook en kunt u de melder daarom ook op enige afstand van de kookbron ophangen in de keuken, zonder dat deze valse meldingen geeft. De keuken is een van de ruimtes waar de meeste branden ontstaan. Zo zorgt Nest voor een vroegtijdigere detectie zonder dat u een extra hittemelder nodig heeft.
 10. De Nest melder bevat led verlichting die 's nachts aan kan gaan voor als u bijv. naar het toilet wenst te gaan. Verder wordt dit ook als noodverlichting ingezet, bijv. in geval van brand. Niet om alles perfect te kunnen zien, maar wel om u te kunnen oriënteren naar de (nood)uitgang.

High tech bonusredenen:

 • De Nest melder spreekt waarschuwingen en instructies uit waardoor u weet wat het probleem is, waar de rook vandaan komt en wat u moet doen waardoor u meer kans maakt de brand uit te doven, of te ontkomen. Dus ook uw kinderen.
 • U kunt andere SMART apparatuur van Nest, Philips en van vele andere merken draadloos aansluiten op deze melders. Hierdoor kunt u laten instellen dat in geval van brand bijv. automatisch de schermen omhoog gaan voor het binnenlaten van meer licht, de C.V. ketel wordt uitgeschakeld als mogelijke bron van de brand, en dat uw Philips hue lichten aangaan als extra noodverlichting.
 • De Nest detecteert snel zowel een langzaam smeulend, als een snel brandend vuur. Veel sneller dan een foto-elektrische rookmelder, waardoor u extra tijd krijgt om een brand te doven of om te vluchten.

Als Nest Pro verkoopt Star-Line alleen Nest producten in combinatie met een installatiedienst. Via https://nest.com/nl/support kunt u Star-Line terugvinden in de lijst van officiële installateurs nadat u uw postcode heeft ingevuld na het klikken op de link 'Vind een installateur', in het midden onderaan. 

 

 

Nest Installatie Werkgebieden, de belangrijkste plaatsnamen in de regio's:

 • Werkgebied 1: Groot Breda (incl. Bergen Op Zoom tot Den Bosch en van Dordrecht tot Turnhout. Dus incl. bijv. Gorinchem, Tilburg, Roosendaal, Steenbergen, Essen, Kalmthout, Hoogstraten, Kapellen, Brecht).
 • Werkgebied 2: Groot Sint-Niklaas (incl. Temse, Zele, Lokeren, Bornem, Puurs, Hamme, Beveren, Kruibeke, Stekene, Sint-Gillis Waas, Hulst).
 • Werkgebied 3: Groot Gent (incl. bijv. Wetteren, Oosterzele, Evergem, LoChristi, Wachtebeke, Zelzate).
 • Werkgebied 4: Terneuzen (incl. bijv. Axel).
 • Werkgebied 5: Kloosterzande/ Graauw/ Krabbendijke/ Nieuw Namen.
 • Werkgebied 6: Rilland/ Hoogerheide/ Ossendrecht/ Oude Doel.
 • Werkgebied 7: Dendermonde/ Lebbeke/ Aalst.
 • Werkgebied 8: Londerzeel/ Grimbergen/ Mechelen.
 • Werkgebied 9: Boom/ Kontich/ Mortsel/ Duffel/ Lier.
 • Werkgebied 10: Lillo (incl. Nieuw Namen/ Melsele/ Stabroek).
 • Werkgebied 11: Groot Antwerpen (incl. Merksem/ Schoten/ Brasschaat/ Zwijndrecht/ Burcht).
 • Werkgebied 12: Putting, Nijlen, Ranst, Bossenstein, Zandhoven, Grobbendonk, Eindhoven, Vorselaar.

 

Het belang van rookmelders
Rookmelders zijn veruit de belangrijkste producten die u kunt kopen als het gaat om het verhogen van uw brandveiligheid en die van uw gezin. Met jaarlijks meer dan 100.000 geregistreerde woningbranden in Nederland zijn rookmelders al vaak levensreddend geweest. Er zijn zelfs nog meer woningbranden, omdat ze niet allemaal worden geregistreerd door verzekeraars. We hebben het hierbij niet over een vlam in de pan die u makkelijk kunt doven met een bijbehorend deksel. De schade wordt namelijk niet altijd gemeld, soms omdat deze beperkt is, of soms doordat een branduitbreiding is voorkomen. Bijvoorbeeld als de bewoners de brand zelf op tijd hebben kunnen blussen dankzij de rookmelder(s).

 

Zie ook Nest F.A.Q. voor de meest gestelde vragen! >

 

Voorwaarden

Meerprijs 
Er zijn 3 redenen. In het kort zijn deze:

 1. Meer Reizen, op basis van extra reisafstand;
 2. Meerwerk, voor al het extra werk;
 3. Meer Materialen, voor alle extra benodigde materialen om de installatie te voltooien en voor accessoires.

1. Meer Reizen: als u op meer dan 40 kilometer woont van Westbroek 32 Breda (NL), of van Grote Markt te Sint-Niklaas (België) volgens de snelste route op Google Maps. Anders zijn er andere bedrijven die vanuit een veel dichterbij gelegen locatie opereren. Wilt u toch per se dat Star-Line de installatie verzorgt? Bereken dan zelf de meerprijs door: 1) het aantal kilometers naar uw huis te bepalen volgens de snelste route op Google Maps vanaf een van bovenstaande adressen. 2) trek hier vervolgens 40km. van af en vermenigvuldig dit met € 0,80 per km. Voor bijv. Rotterdam en Brussel geldt dus een beperkte meerprijs.

Verder kunt u ons vragen wanneer we bij u in de buurt zijn om andere redenen. Dan geldt geen meerprijs voor reizen, maar dit kunnen we u allerminst garanderen!

2. Meerwerk: Indien de situatie bij u thuis afwijkt van de voorwaarden, dan kunnen wij u waarschijnlijk ook helpen. Dan geldt, bovenop de tarieven in de tabel, een uurtarief van € 37 per uur voor alleen het meerwerk. Als er meerwerk nodig is, dan wordt altijd eerst om uw goedkeuring gevraagd voor we hier aan beginnen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! In de meeste situaties is geen meerwerk nodig.

3. Meer Materialen
Voor optionele onderdelen, accessoires en extra installatiemateriaal geldt een meerprijs. U wordt hier ten laatste tijdens de installatie over geïnformeerd en nog voordat we de materialen gaan gebruiken/ inzetten. In de meeste situaties zijn geen extra materialen nodig.

 

Voorwaarden voor installatie bij u thuis:

 • De installatielocaties moeten bereikbaar zijn met een gewone huisladder, tenzij u zelf een langere ladder ter beschikking heeft. Er ligt standaard een (extra) huisladder in onze auto voor het geval deze bij u ontbreekt;
 • Een afstand van max. 40 kilometer van Westbroek 32 te Breda (NL), of van de Grote Markt in Sint-Niklaas (België) kent geen meerprijs!;
 • De prijzen voor installatie op netvoeding gelden in geval van vervanging van uw huidige rookmelders of koolmonoxidemelders. Want anders zou er een voedingskabel moeten worden aangelegd waarvoor 'meerwerk' geldt. Dit wordt u van tevoren meegedeeld;
 • Voor de Nest op netvoeding moet de elektriciteit bij u thuis kunnen worden afgezet in de ruimten waar deze wordt geïnstalleerd;
 • +/- 30 minuten van het afgesproken moment dient uw huis toegankelijk te zijn voor de installateur;
 • Als de installatie niet kan worden uitgevoerd, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Star-Line: officiële distributeur van SkySaver voor Nederland, België en Duitsland. Erkende dealer/ installateur van Nest, Honeywell, Somfy, Doorbird, Smappee en veel andere merken.

 

BELANGRIJK: Alleen via Star-Line en onze partners krijgt u 7 jaar SkySaver garantie in de Benelux en Duitsland!

Officiële Partners:

 

Voor Wallonië en Luxemburg:

Ja, ook ik wens gratis advies over onze brandveiligheid

Wij helpen u met veel plezier telefonisch, of vul direct zelf het onderzoek in. Meer info (opent in een nieuw venster).

Vragen?

 Chat nu met ons in het Nederlands > via WhatsApp.

Klantenservice

+31(0)76 410 00 12

Maandag-Vrijdag:
8-22 uur

Zaterdag:
9-20 uur

Zondag
10-16 uur

info@star-line.nl 

© 2017 - 2019 Star-Line | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat u bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kunt u geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter en diverse andere social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.